500.- tot 1500.-

Dorine Latenstein

Toen ik de foto’s van Dorine Latenstein voor het eerst zag, dacht ik dat er heel wat computerbewerking aan te pas was gekomen om beelden van zulke grote schoonheid te creëren. Op haar site las ik echter dat zij haar werk maakt zonder studio- of computertechnieken. Dat geeft voor mij een extra dimensie aan haar werk, omdat zij er in slaagt de extreme schoonheid van de natuur zo authentiek vast te leggen.

Maar er is meer wat me raakt in haar werk. Haar werk is voor mij de uitbeelding van de aloude levenswet ‘Opgaan, blinken en verzinken’. Deze levenswet gaat erover dat alles wat in een of andere vorm wordt geboren, of dat nu een mens, een organisatie of een bloem is, onderhevig aan de levenswet opgaan, blinken en verzinken. Als je goed naar het werk van Dorine kijkt dan zie je dat zij in een beeld deze oude levenswet van ‘opgaan, blinken en verzinken’ zo treffend weet te vangen.

Vanaf vandaag, 2 mei 2015 tot 31 mei 2015, is haar werk in de expositie van Kunstgroep Wassenaar. En uiteraard is haar werk te zien op haar eigen website.

Informatie afgebeelde werken

null Titel: Geen titel
null Prijscategorie: €500 – €1500

null Titel: Geen Titel
null Prijscategorie: €500 – €1500

Dan vind je dit misschien ook mooi